2020-2021 Dönemi Burslar hakkında önemli duyuru...
 
 
 
 
 
 

E- Devlet Sistemi
Namaz Vakitleri
Seçmen Bilgileri 
Resmi Gazete
Motorlu Taşıt Vergisi Sorgulama
 

devamı...



2020-2021 Dönemi Burslar hakkında önemli duyuru...
Anasayfa  »  Duyurular  »  2020-2021 Dönemi Burslar hakkında önemli duyuru...  

Vakfımız 2020-2021 döneminde Üniversite (Lisans) eğitimi alan ve gerçek ihtiyaç sahibi yeni öğrenciye burs verecektir. Geçen yıldan burs alan öğrencilerimizin bursları devam edecektir. Burs başvuruları 15 Ekim Perşembe gününe kadar kabul edilecektir. 15 Ekim 2020 sonrası yapılan başvurular ile eksik belge gönderenlerin ve başvuru formunda en ufak bir hatalı veya eksik bilgi yer alanların başvuruları işleme alınmayacaktır. Ailesinin maddi imkanlarıyla okuyabilecek durumda olan öğrencilerimizin sosyal sorumluluk gereği başvuru yapmamasını rica ederiz.

Burs başvurusu için aşağıdaki belgelerin tamamlanarak vakıf merkezine ptt (aps) ile veya  yurtiçi kargo ile en geç 15 ekimde ulaşacak şekilde gönderilmesi veya elden teslim edilmesi gerekmektedir. 

Burs başvuruları burs komisyonu tarafından değerlendirilerek burs almaya hak kazanacak  öğrencilerin burs ücretleri yüzyüze eğitim başladıktan sonra banka hesaplarına yatırılacaktır.

Burs başvurusu yapacak tüm öğrencilerimizin aşağıdaki burs yönetmeliğini  mutlaka  ve  dikkatlice  okumalarını rica eder, yeni eğitim döneminde öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

 

Geri