2020-2021 Dönemi Burslar hakkında önemli duyuru...
 
 
 
 
 
 

E- Devlet Sistemi
Namaz Vakitleri
Seçmen Bilgileri 
Resmi Gazete
Motorlu Taşıt Vergisi Sorgulama
 

devamı...



Sitemize Hoşgeldiniz....
Anasayfa  »  Yazarlar » Veysel Şanlı »  Sitemize Hoşgeldiniz....

 

Veysel ŞANLI
2003-2009 Dönemi
Vakıf Başkanı


Sevgili hemşehrilerim,

        1990 yılında Yeşildağ’lılar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, doğduğu ve doyduğu yere hizmet etmeyi seven Yeşildağ    insanının bu potansiyelinden faydalanarak daha güzel bir Yeşildağ’a sahip olmak amacıyla yola çıktık.

        Bugüne kadar kasabamız kurumlarına (okul, cami, sağlık ocağı yurt, belediye vb.) maddi manevi katkılarda bulunuldu, ihtiyaç    sahibi hemşehrilerimize imkanlarımız ölçüsünde yardım eli uzatıldı. Her yıl yüksek öğrenim gören Yeşildağ’lı gençlere karşılıksız burslar verilmesi sağlandı. Hemşehrilerimiz arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlayacak şenlikler düzenlendi ve düzenlenmesine katkılarda bulunuldu. Kasabamızda geleneksel olarak her yıl sağlık taramaları düzenlenmesi sağlandı. Vakıf merkezimizin merkeze yakın, her türlü organizasyonu gerçekleştirebilecek büyük bir büroya nakil edilmesi sağlandı.

       Ancak 19 yıl önce vakfımızı kurarken düşlediğimiz noktalara henüz ulaşamadık. 2003 Ocak ayında yönetimi devraldığımız arkadaşlarla hedefimiz, sizlerin ilgi ve desteğiyle daha iyi şeyler başarmak, Yeşildağ’a ve Yeşildağ’lıya daha iyi hizmet vermektir. 

       Gelişen teknolojiye ayak uydurmak, hemşehrilerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla vakfımızda ilk olarak toplu mesaj gönderme sistemini devreye soktuk. Bu sistemle cep telefonlarına gönderilen mesajlarla hemşehrilerimizin düğün, cenaze, toplantı vb. birçok konularda haberdar olmasını sağladık. 

        Vakfımızı, hemşehrilerimizi, kasabamızı tanıtmak, iletişimi hızlandırmak, sıla özlemini gidermek amacıyla da internet sitemizi kurduk. Sitemiz günlük olarak güncellenip her türlü aktiviteyi sizlere duyuracaktır. Sitemizi daha da geliştirmek, güzelleştirmek, daha çok kişiye ulaşmak için sizlerinde katkılarınızı bekliyor, sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.

 

 



» Yorumlar
Listelenecek Kayıt Bulunamadı.


» Yorum Ekle
Ad Soyad :
Yorum :
Geri